Από το σενάριο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό Βόλου σε σκάουτερ της ΑΕΛ

Ο νέος ρόλος του Σωκράτη Μπουντούρη

Μπορεί το όνομα του Σωκράτη Μπουντούρη να ενεπλάκη στις αρχές του τρέχοντος καλοκαιριού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο όχι μόνο αυτό δεν προχώρησε, αλλά το μεσημέρι της Τρίτης 26/07, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα είναι σκάουτέρ της.

«Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται η συνεργασία της με τον κ. Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα scout– ανιχνευτή ταλέντων, για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, συνεργαζόμενος παράλληλα με το επιτελείο των τμημάτων υποδομής» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η λαρισαϊκή ΠΑΕ.

Στο βιογραφικό του επίσης τονίζεται ότι ο 45χρονος πλέον Μπουντούρης έκανε πλούσια καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1995 έως το 2015, όπου διακρίθηκε ως σκόρερ στις ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Πατραϊκός, Ποδειδών Νέων Πόρων, Ολυμπιακός Βόλου και Πανθρακικός, ενώ διετέλεσε και γενικός αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας την περίοδο 2017-18. Υπογραμμίζεται δε ότι είναι πτυχιούχος του Institute of Sport Analysis με πιστοποίηση στο scouting & talent ID, με τον ισχυρισμό ότι γνωρίζει μεταξύ άλλων όσο λίγοι το θεσσαλικό ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.