Αποχαιρέτησε τη Νίκη Βόλου ο Κώστας Παπαδόπουλος

Μπορεί στις 30 Αυγούστου 2020 η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ν’ ανακοίνωσε την παραμονή του Κώστα Παπαδόπουλου στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο ίδιος, σε τοποθέτησή του στα social media, αναφέρει τα εξής: «Μετά από 2,5 έντονα χρόνια έφτασε η στιγμή να πούμε αντίο. Ένα αντίο με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και ευγνωμοσύνη για όσα έζησα φορώντας την φανέλα της Νίκης Βόλου. Η συγκεκριμένη ομάδα μου πρόσφερε πολλές χαρές και λύπες. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας, ιδιαίτερα όμως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην ομάδα.Εύχομαι καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες…».

Από πλευράς ΠΑΕ Νίκη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση. Ωστόσο όταν στις 30 Αυγούστου ανακοίνωνε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπαδόπουλο, ανέφερε ότι με το φυσικό του ταλέντο και την εξέλιξή του, είχε καταφέρει να πείσει τον Στάικο Βεργέτη και τον Κώστα Γρηγοριάδη να παραμείνει στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Νεότερη προσθήκη: Τελικά, η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση κάνοντας και από την πλευρά της γνωστή τη λύση της συνεργασίας και επισημαίνει: «Στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ευχόμαστε στον Κώστα να έχει υγεία κι επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.