Αποχαιρέτησε τον Αριστοτέλη Μέρμηγκα ο Ρήγας Φεραίος

Σε ηλικία μόλις 59 ετών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, Αριστοτέλης Μέρμηγκας έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού όπως αναφέρεται, με την ομάδα να τον αποχαιρετά με θλίψη…

Στην ανακοίνωση του Ρήγα αναφέρεται ότι ο Αριστοτέλης Μέρμηγκας («ο δικός μας Τέλης» όπως σημειώνεται), έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. «Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα αγωνιζόμενος με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Τέλης, τίμησε την φανέλα του Ρήγα και διακρινόταν για την αγωνιστικότητα του.

Αποτέλεσε βασικό παίκτη εκείνης της μεγάλης ομάδας, που την σεζόν 1980-1981 ο Ρήγας κατέκτησε το «νταμπλ», αφού αναδείχθηκε κυπελλούχος και πρωταθλητής ΕΠΣΘ, κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣ Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό παράδεισο στον αγαπημένο μας Τέλη.

Η οδύνη για το χαμό του είναι μεγάλη για έναν από τους πιο μαχητικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας. Τέλη, καλό ταξίδι!!!» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.