Αποχαιρετούν τον Γιώργο Τσιντσίνη Ερασιτεχνική και ΠΑΕ Νίκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ερασιτεχνική και η ΠΑΕ Νίκη για τον θάνατο του Γιώργου Τσιντσίνη, που υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας τη δεκαετία του ’90.

Η Ερασιτεχνική Νίκη αναφέρει: “Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, του Γιώργου Τσιντσίνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Γιώργος Τσιντσίνης διετέλεσε Πρόεδρος της Νίκης Βόλου, την περίοδο 1994- 1995 και μέχρι το τέλος βρισκόταν πάντα με τη σκέψη του κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, ακούγοντας όλους τους αγώνες της Νίκης Βόλου. Την αγάπη του αυτή μεταλαμπάδευσε και στα ανίψια του τον Αλέξη, Δημήτρη και Μιχάλη Τσιντσίνη. Καλό παράδεισο…”.

Από τη μεριά της η ΠΑΕ Νίκη τονίζει: “Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ γίνεται ακόμα πιο φτωχή μετά την απώλεια του Γιώργου Τσιντσίνη, ο οποίος σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για μια σημαντική προσωπικότητα της πόλης και νομού μας, με σημαντικό έργο στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά στην αγαπημένη του ΝΙΚΗ της οποίας διετέλεσε πρόεδρος της σεζόν 1994-1995.
Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας θέλει εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Σίγουρα, ο Γιώργος Τσιντσίνης δεν θα ξεχαστεί από κανέναν μας.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 10/3 στις 12.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.