Αποχώρηση ομάδας από τον όμιλο της Ανόρθωσης

Δεν μετρά στη βαθμολογία το ματς Ολύμπια-Ανόρθωση

Από τον 2ο όμιλο της Α2 μπάσκετ γυναικών αποχωρεί η Ολύμπια Λάρισας. Επειδή αυτό συμβαίνει, πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, όλα τα αποτελέσματα της Ολύμπιας ακυρώνονται και επομένως δεν μετρούν στη βαθμολογία, όπως και με το διπλό της Ανόρθωσης (Volos Wbc) μέσα στη Λάρισα με 48-75.

Η Ολύμπια θυμίζουμε ότι είχε κερδίσει τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τον Πιερικό Αρχέλαο και είχε ακόμη έξι ήττες.

Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι, το Σωματείο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Β δ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε Πρωταθλήματος ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε, δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής και αποκλείεται από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-2025)  θα εφαρμοστούν όσα προβλέπονται στο παραπάνω άρθρο του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.