Aπολογήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου για τον αγώνα βόλεϊ Γυναικών με την ΑΕΛ

Περιμένοντας την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΣΠΕΚΕΛ

Λίγο πριν την αυγή του 2023, μέλη του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 βρέθηκαν ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΣΠΕΚΕΛ καταθέτοντας τις απόψεις τους για τα όσα καταγράφηκαν σε βίντεο στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Γυναικών ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και την ΑΕΛ, και πλέον περιμένουν την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Oι διοικητικοί του Ολυμπιακού Βόλου παρέστησαν στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Ένωσης στις 30 Δεκεμβρίου στην έδρα της ΕΣΠΕΚΕΛ μαζί μάλιστα με δύο νομικούς, προκειμένου να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, αφού ο σύλλογος κλήθηκε σε απολογία μεταξύ άλλων για τα χτυπήματα που δέχθηκε παράγοντας του φιλοξενούμενου σωματείου από άτομα που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Μάλιστα, τα μέλη της επιτροπής είχαν στη διάθεσή τους όπως φαίνεται το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό που πιθανολογείται ότι λειτούργησε και εν μέρει ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό Βόλου, από τη στιγμή που φαίνεται και προσπάθεια διοικούντων να εμποδίσουν το επεισόδιο.

Όπως και να έχει όμως τα στελέχη των «ερυθρόλευκων» περιμένουν την απόφαση της επιτροπής της ΕΣΠΕΚΕΛ εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ελπίζοντας στη μικρότερη δυνατή ποινή. Αυτή μπορεί να είναι είτε χρηματικό πρόστιμο, είτε διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ή συνδυασμός και των δύο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.