Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Οι Παπαχρήστος και Καραγιάννης του Ιάσονα Α.Μ. μαρκάρουν τον Αναστασόπουλο της Νίκης Β’
Διπλό της Αγίας Αννας στον Ριζόμυλο, επτάρα του Θησέα στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

Πέρα από το εκπληκτικό ματς Σαρακηνός-Ολυμπιακός Βόλου 4-6, που ήταν μακράν το πιο παραγωγικό της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, πολλά γκολ σε ό,τι αφορά τα κυριακάτικα παιχνίδια σημειώθηκαν και στο Βασδέκειο.

Εκεί ο Θησέας όντας γηπεδούχος με αντίπαλο τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας που έχει την ίδια έδρα, έφτασε στο 7-0. Η είδηση είναι πως ο Βλάχος δεν σημείωσε γκολ, αλλά έδωσε ασίστ. Πάντως, από το 22’ οι ηττημένοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμηνιώτη για απρεπή συμπεριφορά σε αντίπαλο, ενώ λόγω διαμαρτυριών πιο μπροστά είχε αποβληθεί και ο προπονητής των κυανέρυθρων, Κώστας Παπαστεργίου.

Η Αγία Αννα είναι και πάλι στο -5 από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά το διπλό με σκορ 1-2 στον Ριζόμυλο απέναντι στον Αστέρα με δύο γκολ του Ιάσονα Παπαδημητρίου, που έφτασε τον Βλάχο στα 11 γκολ, αλλά πρώτος σκόρερ είναι πλέον στην κατηγορία ο Τσιανάκας του Σαρακηνού με 12 τέρματα. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 88’ δοκάρι σε φάουλ του Φλώρου για το 2-2, έχοντας μειώσει πιο μπροστά με τον Σεφερκόλλι.

Ο Πύρασος στην Αγχίαλο επιβλήθηκε με το καθαρό 3-0 του Αίαντα, που διαμαρτύρεται  έντονα για επιθετικό φάουλ στο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του τερματοφύλακα Γκόγκου, ο οποίος χτύπησε στον θώρακα και έμεινε για 20 λεπτά στο έδαφος, μεταφερόμενος στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Μ’ αυτό το πέναλτι που μετατράπηκε σε γκολ από τον Ροτζέριο άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πύρασος λόγω αποβολής του Γκόγκου για εξύβριση του διαιτητή Γραββάνη συνέχισε με παίκτη παραπάνω και με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με τον πλάγιο μπακ Φαράντο κάτω από τα δοκάρια ελλείψει άλλου γκολκήπερ στον πάγκο. Στο δεύτερο μέρος ο Γκαραβέλας με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Γκραν γκινιόλ ματς έγινε στη Σκιάθο, εκεί όπου η τοπική ομάδα έχασε τη νίκη στο 95’, με τον Ζητούδη της Αγχιάλου να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι η Σκιάθος είχε προηγηθεί μόλις στο 7’ με τον Γ. Τάσσο και είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ντένι Πρίφτι.

Στη Β’ ΕΠΣΘ οι Μυρμηδόνες είναι μόνοι πρώτοι και πάλι στη βαθμολογία με 23 βαθμούς έναντι 21 της Δάφνης. Και αυτό γιατί αξιοποίησαν την ήττα της Δάφνης το Σάββατο (16/12) και περνώντας άνετα 0-3 από την έδρα της Ενωσης Λεχωνίων Νηλέα στο ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων του Στέργιου Σιαμέτη, απολαμβάνουν και πάλι τη μοναξιά της κουρφής.

Διπλό σε ματς με πλούσιο θέαμα για τη Δήμητρα, που νίκησε με 2-3 τον Ανθιμο Γαζή το πρωί της Κυριακής (17/12) και είναι μαζί στην 3η θέση με τον Ατρόμητο Ν.Ι. στους 18 βαθμούς.

Φοβερή εμφάνιση για τους Νέους Αγίας Αννας, που συνέτριψαν στο αποτέλεσμα-έκπληξη της αγωνιστικής με 4-1 την Α.Ε. 2002, η οποία ξεκίνησε με τον Τζοβάρα στον πάγκο, αλλά γρήγορα και μετά το 2-0 ως το 20’ μπήκε άρον-άρον στο ματς.

Εντυπωσιακή και η Α.ΠΟ.Β, που συνέτριψε με 5-1 τους Νέους Αθλητές Νίκης με χατ-τρικ του Αν. Χούμπλη και πέντε (!) ασίστ του Τσόχα.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ όλο και ανεβαίνει ο Ιάσων Αλλης Μεριάς, που πήρε το διπλό με 1-3 το Π. Μαγουλάς από τη Νίκη Β’, με τον Χριστοδούλου να βγάζει τρεις ασίστ, τις οποίες αξιοποίησαν δις ο Μπακατσής και μία φορά ο Μπουντούρης. Δοκάρι είχε ο Σκουλουδάκης για τους νικητές, που αφιέρωσαν τη νίκη τους στον τραυματία Γούσια.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (12η)

Σκιάθος-Αγχίαλος 1-1

(7’ Τάσσος Γ.-95’ Ζητούδης)

Σαρακηνός-Ολυμπιακός Β. 4-6

(39’, 60’ πεν. Τσιανάκας, 44’ Ράπτης, 82’ Γκλαβίνης-8’ Πετράκος, 31’, 52’, 56’ Μπλατσέρης, 32’ πεν. Καμπέρης, 72’ Σκοπελίτης)

Θησέας-Πανιώνιος N.I. 7-0

(8’ Σιώμος, 41’ Λίτσος, 49’, 75’ Παπαδήμος, 52’, 60’ Μάστορας, 64’ Ζέρβας)

Αστέρας Ριζ.-Αγία Άννα 1-2

(56’ Σεφερκόλλι-2’, 33’ Παπαδημητρίου)

Πύρασος-Αίας 3-0

(45’+8’ πεν. Ροτζέριο, 64’, 79’ Γκαραβέλας)

Β’ ΕΠΣΘ (9η)

Άνθιμος Γαζής-Δήμητρα 2-3

(4’, 65’ Κίτσας-16’ πεν. Δήμας, 29’ Κούργιας, 75’ Μπαζής)

Ε.Λ. Νηλέας-Μυρμηδόνες 0-3

(31’ Τσόγκας, 36’ Τίτου, 62’ Μακρής)

Νέοι Αγίας Άννας-Α.Ε. 2002 4-1

(1’, 20’ Δαρής, 45’ Μ. Δράκος, 81’ Τσαντός-27’ Τζοβάρας)

A.ΠΟ.Β.-ΝΑ Νίκης 5-1

(12’, 60’, 73’ Αν. Χούμπλης, 40’ Κεραμίδας, 90’ Ρέκκας-81’ Ζαχαριουδάκης)

Γ’ ΕΠΣΘ (9η)

Νίκη Β’-Ιάσων Α.Μ. 1-3

(48’ Δίκητος-38’, 75’ Μπακατσής, 55’ Μπουντούρης)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.