Αποτελέσματα και σκόρερ στα παιχνίδια των Play out και στο εξ αναβολής της Β’ ΕΠΣΘ

Με την ευρεία νίκη του Αστέρα Ριζομύλου επί της Δάφνης και το «διπλό» της ΑΕ 2002 στον Πλάτανο, άρχισε η δεύτερη αγωνιστική για τα play out της Α’ ΕΠΣΘ. Στο μοναδικό παιχνίδι της Β’ ΕΠΣΘ, το οποίο ήταν εξ αναβολής, ο Αχιλλέας επικράτησε της Χλόης με 3-1.

Αστέρας Ριζ.-Δάφνη 5-0
«Περίπατος» αποδείχθηκε το παιχνίδι του Αστέρα Ριζομύλου κόντρα στη Δάφνη, την οποία κέρδισε με το ευρύ 5-0. Ο Γουτούλης στο 20’ άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο έκανε και το 2-0, δέκα λεπτά αργότερα. Στο 40’ ήταν σειρά του Σιαμέτη να χριστεί σκορερ με κεφαλιά από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαρρή.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Σαρρής με σουτ έξω από την περιοχή κι αφού η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού της Δαφνης έκανε το 4-0, με τον Σιαμέτη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 5-0 στο 62’.

Μυρμιδόνες-ΑΕ 2002 0-1
Νικηφόρα πέρασε η ΑΕ 2002 από την έδρα των Μυρμιδόνων με τέρμα που σημείωσε ο Άρης Κόρδα στο 64’. Η φάση άρχισε με τον Καλαϊτζίδη να κάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώμα συμπαίκτη του και άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Κόρδα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά πέρτυχε το 0-1, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.
Στο 74’ αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕ 2002 Στέργιος Σιαμέτης για έντονη διαμαρτυρία προς τον β’ βοηθό για υπόδειξη οφ σάιντ σε παίκτη του που έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο Μπίνας αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Σαρρή για διαμαρτυρία.

Αχιλλέας-Χλόη 3-1
Ο Αχιλλέας Αχιλλείου ήταν ο νικητής στο εξ αναβολής παιχνίδι της Β’ ΕΠΣΘ, το οποίο ήταν και το μοναδικό στο πρόγραμμα της κατηγορίας. Ο Κωστόπουλος στο 4’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσεκούρας ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 2-0. Στο 30’ ο Στέκας διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Αραμπατζή στο 50’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.