Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 18 Δεκεμβρίου)

Με νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ η Σκόπελος για τον Α’ Όμιλο και οι Μικροθήβες για τον Β’ Όμιλο, με τον Α.Ο. Άνω Λεχωνίων να εκδίδει ανακοίνωση κατά της διατησίας.

 

Σκόπελος-Ελευθεριακός 2-1

Με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, η Σκόπελος επικράτησε του Ελευθεριακού με 2-1. Ο Ορέστης Χισάι στο 9’ και ο Νίκος Καραθανάσης στο πρώτο λεπτό των καθυθστερήσεων γτου πρώτου ημιχρόνου, έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους νησιώτες. Το μόνο που κατάφερε ο Ελευθεριακός ήταν να μειώσει στο 62’ σε 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια μΕ τους Συνοδινό και Χισάι στο πρώτο ημίχρονο και ένα οι φιλοξενούμενοι,

 

Μικροθήβες-ΆΟ Άνω Λεχώνια 2-1

Με παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ρίζου και των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στις Μικροθήβες, με την τοπική ομάδα να επικρατεί με 2-1. Οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων εξέδωσαν και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Σκόρερ για τους νικητές ο Διαμαντένας το 10’ μετά από γέμισμα σαράντα μέτρων του Παπανίκου και ο Καλέμι στο 20’ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδημητρόπουλου στο 65’, ενώ είχαν δοκάρι σε σουτ του Μορφονιού μόλις στο 5’.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας σήμερα εάν και με πολλές απουσίες έχασε με απόφαση ΔΙΑΙΤΗΤΗ !!! Ο διαιτητής κ. Ρίζος έκρινε δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα, αφού σε τρία χέρια (!!!)που έγιναν εντός περιοχής στο πρώτο ημίχρονο δεν τα είδε, όπως και ο βοηθός . Επιπλέον σε όλα αυτά, όταν ο πρώτος βοηθός φώναζε στο διαιτητή για δεύτερη κίτρινη σε παίκτη των Μικροθηβών στο 80′ με το σκορ στο 2-1, ο διαιτητής αποφάσισε να μην ακούσει το βοηθό παρ’ όλο που ήταν δίπλα στη φάση.

Ως ΑΟΑΛ ζητάμε αντικειμενικότητα και να αγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις αφήνοντας το ρόλο του πρωταγωνιστή στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε την ομάδα των Μικροθηβών και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.