Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 26 Μαρτίου)

Ισόπαλο έληξε το πρώτο παιχνίδι για τα play off της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι Χλόη-Σκόπελος, στο γήπεδο του Σταφανοβικείου, για τα play out της ίδιας κατηγορίας.
Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει για τα play out τα παιχνίδια Νηλέας-Α.Π.Ο.Β. και Πανιώνιος-Άνθιμος Γαζής στις 11 το πρωί και το Μαγνησιακός-Κένταυρος ΝΠ στις 16:00. Για τα play out οι Ν.Α. Νίκης υποδέχονται τον Άθλος στις 11:00, ενώ ο Αχιλλέας Αχιλλείου του Ν.Α. Αγίας Άννας στις 16:00.

Μικροθήβες-Ιάσων Ά.Μ. 1-1
Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι των play off της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Μικροθήβες και Ιάσων Άλλης Μεριάς. Ο Γκαραβέλας στο 18’ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Κυπτίου στο 70’ με τον ίδιο τρόπο. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 85’ για τον Ιάσονα, ενώ χάθηκαν καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τους Χρηστάκη, Βέτσικα και Παπαδόπουλο, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

 

Χλόη-Σκόπελος 1-7

Το σκορ της ημέρας πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Στεφανοβικείου η Σκόπελος, επικρατώντας με 1-7 της Χλόης, για την πρώτη αγωνιστική των play out της Β’ ΕΠΣΘ.

Η Σκόπελος ήταν καταιγιστική και ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Μελαχροινάκη, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Το 0-1 έγινε στο 1′ από τον Μελαχροινάκη, το 0-2 στο 34′ με τον Τσουπαρέλο, το 0-3 στο 41′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου, 15 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη και στο 49′ ο Μελαχροινάκης έκανε το 0-4, όταν με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Χλόης, ενώ το 0-5 το έκανε ο ίδιος με φοβερό ανάποδο “ψαλιδάκι” στο 58′. Στο 65′ ο Μηνάς διαμόρφωσε το 0-6, ενώ ο Κλωνάρης στο 76′ έκανε το 0-7, Στο 80′ η Χλόη αστόχησε σε πέναλτι με τον Σούρλα, αλλά στο 85′ ο Μπομπότης έβαλε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Κώστα Τσουρίκα, για το τελικό 1-7, μετά από ασίστ του Τριχόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.