Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (14/11)

Φάση

Δάφνη-Σαρακήνος 1-5
Με το ευρύ 1-5 πέρασε ο Σαρακηνός από το «Βασδέκειο», νικώντας τη Δάφνη, στο πρώτο παιχνίδι με τον Κώστα Τουρσούγκα στον πάγκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαγγέλη Τάχο.
Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη μπήκαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Γκλαβίνη στο 17ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δουλά από τα δεξιά, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τους ίδιους παίκτες πρωταγωνιστές, απλά το κόρνερ εκτελέστηκε από τα αριστερά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Καλαμάτα να πιάνει σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ανωτερότητα του Σαρακηνού συνεχίστηκε και με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου, κέρδισε πέναλτι ο Αγγελής, το εκτέλεσε ο Καλαμάτας με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Δάφνης με τον Γιοβάνη στην επαναφορά να κάνει το 0-4. Στο 73’ ο Αντωνίου με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-5, με τη Δάφνη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής, στο 85ο λεπτό με τον Απόστολο Τερλεξή, μετά από ωραίο γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου, του Καζάκη.

Τοξότης-Αγ. Άννα 0-0
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια είχε η Αγία Άννα στην έβδομη αγωνιστική, στην έδρα του Τοξότη, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η πιο σημαντική φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 38ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Παπαδημητρίου που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Ο Τοξότης είχε δύο καλές στιγμές στο 30’ με τον Κωνσταντάκο και στο 60’ με τον Μπραχόλι, αλλά νικήθηκαν αμφότεροι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αϊντίνι.
Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για το σύνολο του Άρη Τσουρέλη, μιας και μέχρι σήμερα είχε κάνει πέντε νίκες, σε εφτά αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» έχουν κάνει το ρεπό τους.

Ακρόπολη-Σκιάθος 2-0

Συνεχίζει να βρίσκεται στο “κυνήγι” της Αγίας Άννας η Ακρόπολη και πλέον πλησίασε περισσότερο μετά τη νίκη στο Σέσκλο επί της Σκιάθου με 2-0 και την ισοπαλία της Αγίας Άννας στην έδρα του Τοξότη. Μόλις στο 3′ ο Πιτσάβας άνοιξε το σκορ με ωραίο βολέ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Γαβρίλου Τσουκάλη από τα δεξιά. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν αυτός που πέτυχε και το δεύτερο, αφού έμεινε αφύλακτος στην “καρδιά” της άμυνας των φιλοξενούμενων μετά από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του Κώστα Κολημήτρα κι αφού έκανε το κοντρόλ με το στήθος εκτέλεσε για το τελικό 2-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.