Αποτελέσματα και σκόρερ Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 5/2/2022)

Ο Ιάσονας Ά.Μ. επικράτησε με 3-2 των Νέων Αγίας Άννας, ο Μαγνησιακός …σκόρπισε τον Πηλέα με 6-1, ενώ Ελευθεριακός-Πανιώνιος (1-1) και ΑΟ Άνω Λεχωνίων-Χλόη (2-2) μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Μαγνησιακός-Πηλέας 6-1
Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Μαγνησιακός απέναντι στον Πηλέα, επικρατώντας με 6-1. Το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου ήταν καταιγιστικό πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο κι τέσσερα στην επανάληψη. Το 1-0 έκανε με πλασέ ο Νούσιας, ενώ ο Γιάννης Κέκιας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Ο Νούσιας εκμεταλεύθηκε την αδυναμία της άμυνας του Πηλέα να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-0, για να μειώσει ο Πηλέας στο 61’ με ατομική ενέργεια και σουτ ο Σαραφίδης για το 3-1. Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο Μαγνησιακός πέτυχε τρία ακόμα τέρματα με τον Νούσια στο 65’ να εκτελεί απ’ ευθείας φάουλ και να ευστοχεί, ο Μάρκου με πλασέ στο 73’ μετά από σέντρα του Νούσια έκανε το 5-1 και τον Ροδίτη με ατομική ενέργεια στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 6-1.

Ελευθεριακός-Πανιώνιος 1-1
Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν στο «Βασδέκειο» Ελευθεριακός και Πανιώνιος. Οι παίκτες του Κώστα Φώτου μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 20’ με γκολ του Καπάκη, υποδεχχόμενος την μπάλα μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Κυπτίου, για να ισοφαρίσουν στο 65’ οι γηπεδούχοι για το τελικό 1-1.

ΑΟ Άνω Λεχώνια-Χλόη 2-2
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Άνω Λεχωνίων και Χλόη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας με σκορ 2-2. Ο Νικηφορίδης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 43’ έκανε το 1-0 , για να ισοφαρίσει η Χλόη με την έναρξη της επανάληψης (στο 47’) με τον Μιχολίτση να είναι εύστοχος σε τετ-α-τετ. Ο Ξενάκης στο 65’ έβαλε μπροστά του γηπεδούχους για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 ο Κωνσταντέλλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε ανατροπή του Μαυρογόνατου.

Ιάσων Ά.Μ.-Ν. Αγ. Άννας 3-2
Ο Ιάσων Ά.Μ. επικράτησε με 3-2 των Νέων της Αγίας Άννας στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Καφετζί έκανε το 0-1 μόλις στο 5’, με τον Βέτσικα με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ ο Χριστοδούλου στο 24’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βέτσικα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 55’ ο Πατσής με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε το ματς για το σύνολο του Σωτήρη Πετσιμέρη, για να δώσει το τρίποντο στους γηπεδούχους ο Τσίγγας με ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ από πλάγια θέση να κάνει το τελικό 3-2. Μάλιστα, στο 82’ ο σκόρερ του τρίτου τέρματος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.