Απουσία Ζάχου από τις δύο δευτεριάτικες προπονήσεις

Ιδανικά ή σχεδόν ιδανικά κυλά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού μέχρι στιγμής όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν, ξεπεράστηκαν, ενώ η νέα απουσία του νεαρού επιθετικού μέσου, Δημήτρη Ζάχου, λόγω ίωσης τη Δευτέρα (6/8) από την πρωινή και την απογευματινή προπόνηση, δεν πρόκειται να τον αφήσει για πολύ εκτός προπονήσεων.

Πέρα από την ολιγοήμερη απουσία, λόγω οικογενειακού προβλήματος, του Μπουτζίκου, ο οποίος επέστρεψε, δεν υπήρξε κάτι άλλο που να ανησύχησε ουσιαστικά την τεχνική ηγεσία. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός στο κεφάλι του Παπαϊωάννου την προηγούμενη βδομάδα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Το βασικό στάδιο τελειώνει την Πέμπτη (9/11), με την ομάδα μετά την πρωινή προπόνηση να γυρίζει στον Βόλο, ενώ το προσεχές Σάββατο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τον οποίον υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ασχοληθεί και με το θέμα της κατάθεσης του φακέλου στην ΕΠΟ για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, που θα έχει τα βασικά δικαιολογητικά, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η 13η Αυγούστου.

Επίσης, θέμα χρόνου η έναρξη των γραφείων στο κέντρο του Βόλου, τα οποία είναι έτοιμα και εκκρεμεί μόνο η σύνδεση του ρεύματος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.