Αργώ Βόλου: Συμφωνία με Ξάνθη και Μαστρογιάννη

Δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες στο δυναμικό της η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, με τις αθλήτριες Πολίτα Ξάνθη και Ασημίνα Μαστρογιάννη ν’ αποτελούν πλέον μέλη του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η Πολίτα Ξάνθη προέρχεται από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό που συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η Πολίτα κατάγεται από τον Αλμυρό,  είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,75 μ., είναι φοιτήτρια του  Τμήματος Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Από το 2013 έως και το 2016 αποτέλεσε παίκτρια του ΓΣ Αλμυρού, στη συνέχεια και μέχρι το 2018 αγωνίστηκε για τη Φθία Λαμίας ενώ μέχρι και πρότινος ήταν παίκτρια του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Από την άλλη, η Μαστρογιάννη έχει γεννηθεί τον Μάιο του 2003 στην Αθήνα,   έχει ύψος 1,74 μ., είναι φοιτήτρια του  Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Από το 2011 έως και το 2014 αποτέλεσε μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ από το 2014 έως το 2020 ήταν παίκτρια του Αιόλου Ταύρου (Β’ Εθνική).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.