Αρνητικά τα μαζικά τεστ για κορωνοϊό στη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Δεν περίμενε τον ΕΟΔΥ η Δήμητρα Ευξεινούπολης για να πραγματοποιήσει τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού στα μέλη της ομάδας, μετά και τα δύο κρούσματα που καταγράφονται σε παίκτες της, με τις διαδικασίες να πραγματοποιούνται με ιδία πρωτοβουλία και τα τεστ να βγαίνουν στο σύνολό τους αρνητικά.

Με το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα Διστόμου να έχει αναβληθεί, τα μέλη της Δήμητρας τόσο το περασμένο Σάββατο όσο και σήμερα προχώρησαν σε τεστ κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του Αλμυρού αλλά και σε ιδιωτική κλινική, ενώ κανένας δεν παρουσίαζε συμπτώματα, πέρα από τα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά, οπότε και οι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος ηρέμησαν κάπως.

Ωστόσο και η Δήμητρα επηρεάζεται πλέον από την όλη κατάσταση, μετά την τοποθέτηση του Νομού Μαγνησίας στο «κόκκινο», που αναστέλλει όλες τις αθλητικές δράσεις.

Ανδρωνάς: «Η παραπληροφόρηση δεν οδηγεί πουθενά»

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Δήμητρας Μιχάλης Ανδρωνάς ξέσπασε μέσω social media, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν νοσεί, όπως αναφέρει ότι διαδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

«Προς απογοήτευση πολλών,που διέδιδαν ότι είμαι θετικός στον covid 19, υποβλήθηκα σε τεστ το οποίο και βγήκε αρνητικό. Καλό είναι πριν πούμε οτιδήποτε για οποιονδήποτε να διασταυρώνουν τις πηγές μας, και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για άτομο που έρχεται σε επαφή με πολλά άτομα. Η παραπληροφόρηση δεν οδηγεί πουθενά. Είμαστε αντιμέτωποι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Όσον αφορά το άτομο μου δηλώνω υπεύθυνα ότι θα παραμείνω στο σπίτι για όσο χρειαστεί, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Καλή δύναμη σε όλους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.