Αρσένος: «Περήφανος για το ήθος των ποδοσφαιριστών μου»

Μετά την λήξη του Διαγόρας – Αναγέννηση, ο Στέλιος Αρσένος έκανε στο «Magnesiasports» τον απολογισμό της χρονιάς της ομάδας του Στεφανοβικείου. Ο 42χρονος προπονητής «έσταξε μέλι» για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι το ήθος και η πειθαρχία τους ήταν από τα κύρια συστατικά του πρωταθλητισμού που έκανε ο σύλλογος. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη χρονιά και σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αποδείξαμε, όμως, και σήμερα ότι είμαστε ένας αντίπαλος, ο οποίος μέσα από πολλά προβλήματα μπορεί να διαχειριστεί το κάθε παιχνίδι και μπορεί να κάνει οτιδήποτε μες τον αγωνιστικό χώρο ώστε η ομάδα να έχει όφελος. Δυστυχώς αυτό το μίνι πρωτάθλημα δεν μας έκατσε καλά από την αρχή, με πολλές ατυχίες, με πολλά προβλήματα αγωνιστικά όπως και σήμερα με 6-7 απουσίες. Η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί απέναντι στον πρωτοπόρο. Από κει και πέρα, λίγο η κούραση και η πίεση των αντιπάλων και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον ή κάποιους βαθμούς που χρειαζόμασταν για ηθική ικανοποίηση. Αυτό δεν λέει τίποτα, μιλάμε για μια πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Ο Διαγόρας έγραψε την ιστορία του, έγινε και η απονομή κυπέλλου και αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το ήθος τους, για την συνεργασία μας, για την πειθαρχία, για τον τρόπο που λειτουργούσαν μες τον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά τους κάνανε να είναι πρώτοι στον όμιλο και το αξίζουν πραγματικά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αναγέννησης για την άνοδο στην SL2, έχει όλο το πακέτο και δικαίως βγήκε πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα. Να ευχηθώ στους δικούς μου παίκτες τα καλύτερα και αν ξεκουραστούνε γιατί το έχουν πολύ ανάγκη και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι που είχα τόσο καλούς και πειθαρχημένους παίκτες πραγματικά. Για το μέλλον μου θα περιμένω το ΔΣ της Δευτέρας και αν είναι πάλι ο κύριος Πρασσάς θα έχει πάλι τον πρώτο λόγο για το αν πορευτούμε ξανά μαζί.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.