Άσχημη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ανατράπηκαν τα δεδομένα στην Τουρκία με την ήττα της Σίβασπορ και την ταυτόχρονη επικράτηση της Μπεσίκτας, αποτελέσματα που στέλνουν τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Μπεσίκτας επικράτησε με 0-3 στην έδρα της Γκεντσλερμπιλιγκί (Χάτσινσον, Ντιαμπί και Ελνένι οι σκορερ), την ίδια ώρα που η Σίβασπορ γνώριζε την ήττα από την αδιάφορη Γκοτζέπε με 3-1 (Ναπολεόνι, Μοσορο, Εμίρ- Φερνάντο οι σκόρερ).

Έτσι η Σίβασπορ υποχώρησε στην τέταρτη θέση, με την Μπεσίκτας να την προσπερνά, και να παίρνει αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Βέβαια υπάρχει ένας… αστερίσκος που μπορεί να στείλει τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς. Αν η δεύτερη Τράμπζονσπορ κερδίσει την προσφυγή που κατέθεσε στο CAS κατά του ban που δέχθηκε από την UEFA για παραβίαση του FFP, θα πάρει αυτή το εισιτήριο και θα στείλει εκ νέου στους ισχυρούς τον Δικέφαλο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό θα προκύψει από τις ισχυρές Μπεσίκτας, Ραπίντ Βιένης και Βικτόρια Πλζεν.

Με Φερέιρα του χρόνου, νέο πρόσωπο ο Γκαλίνοβιτς

Η παραμονή ή όχι του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν ήταν ένα από τα θέματα που βρισκόταν υπό συζήτηση. Κυρίως, λόγω της εικόνας που παρουσίασε σε κάποια διαστήματα η ομάδα, αλλά και η παρουσία της στα πλέι οφ.

Τα παραπάνω ήταν και το βασικό θέμα συζήτησης των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη, με τον τεχνικό διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, οι οποίοι, σύμφωνα με πληρφορίες, κατέληξαν στην απόφαση να δοθεί ακόμα ένας χρόνος στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την εμπιστοσύνη τους, αποφασίστηκε να… στηριχθεί και με κινήσεις από το μεταγραφικό παζάρι, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις στο τεχνικό επιτελείο. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, πιθανότατα επιστρέφει ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης, ενώ ίσως προστεθεί κι ένα ακόμη μέλος. ως βοηθός του Φερέιρα.

πηγή:thessports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.