Ασημένια μετάλλια για τον ΝΟΒΑ στους Χειμερινούς Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Με ασημένια μετάλλια για τον ΝΟΒΑ και κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε δυο ακόμα αγωνίσματα, αυτά της δεύτερης και τελευταίας ημέρας δηλαδή στο Ελεύθερο Ντουέτο και στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο, ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων Α’, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Τα “Σκαθάρια” του ΑΝΟΜ κατέκτησαν το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Αναστασία Καραγιάννη / Νικολέττα Λύρα (αναπλ. Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά) βαθμολογούμενες με 249,3062 β. (η συγκεκριμένη βαθμολογία που δίνει τα μετάλλια είναι η τελική, συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων).

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Μαρία Ιωάννα Αμεράλη / Αθανασία Δελησταμάτη του ΝΟΒΑ, που βαθμολογήθηκαν με 242,5989 β. και το χάλκινο οι Άρτεμις Κουτράκη / Μυρτώ Μαγκαναράκη του ΚΟΗ με 229.3369 β.

Στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο την πρωτιά πήραν (συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων) οι Χ. Βούλγαρης / Μ. Παπαδάκη του ΑΝΟΜ και ακολούθησαν τα δυο μικτά ντουέτα του ΝΟΒΑ, στη δεύτερη θέση οι Ν. Κουκουσέλης / Δ. Γιαννίκη – Σταυριανού και στην τρίτη οι Σ. Κουκουσέλης / Μ. Μαμπρούκ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.