Ο Στέλιος Τσαβές μαζί με τον Σπύρο Κατσαφούρη δίδυμο προπονητών στη Νίκη

Ο Στέλιος Τσαβές
Δύο πρώην μπασκετμπολίστες των κυανόλευκων αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ο Γιώργος Τάκης, ο άνθρωπος που ηγήθηκε του τμήματος μπάσκετ από το μέσον της χρονιάς, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω υποχρεώσεων στη Γ.Σ. της Νίκης και εξουσιοδότησε τον Στέργιο Φάτση να κάνει τον απολογισμό και να μιλήσει και για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

«Έχουμε εξασφαλίσει τα εχέγγυα, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέσον της χρονιάς. Ήδη έχουν συμφωνήσει κάποιοι παίκτες και θα είναι τεχνικό δίδυμο οι Στέλιος Τσαβές-Σπύρος Κατσαφούρης και γυμνάστρια η Χάιδω Καραπτσιά. Θέλουμε άτομα να μπουν στη Δ.Ε., όχι για να βάλουν χρήματα.  Όταν μάθετε και τις μεταγραφές των παικτών, θα δείτε ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα και με έναν νέο τεχνικό να πέσει στα δύσκολα και να έχει κίνητρο», ανέφερε ο Στέργιο Φάτσης, δίνοντας σημαντικές ειδήσεις.

Έτσι λοιπόν δύο προπονητές που έχουν υπάρξει και παίκτες της Νίκης, αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία, έχοντας την ευκαιρία να δουλέψουν για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, ενώ να σημειωθεί ότι και ο Παναγιώτης Τσώλης συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Σπύρος Κατσαφούρης

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.