Tσεκούρας: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι-Στηρίζουμε Παπαδόπουλο για το ΕΑΚ»

Η δήλωση του επανεκλεγέντα προέδρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Η σαρωτική επικράτηση του Νίκου Τσεκούρα στις εκλογές του Ερασιτέχνη δεν φέρνει στο προσκήνιο νικητές και ηττημένους, όπως δηλώνει ο ίδιος, ενώ τονίζει ότι ο Ερασιτέχνης προχωρά άμεσα στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά όλων των τμημάτων και στηρίζει τον Γιάννη Παπαδόπουλο για ν’ αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΕΑΚ.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Τσεκούρας, που είναι πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 από το 2011 και συνεχίζει, αναφέρει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την μαζική παρουσία τους στις εκλογές.

Δείξανε την αγάπη τους για τον Σύλλογο, απέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαθιές ρίζες στην πόλη μας και τίμησαν όλους τους υποψήφιους.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι αποφασισμένοι όλοι μαζί να συνεργαστούν ώστε να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.

Αμέσως μετά την συγκρότηση σε σώμα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ξεκινάμε τον προγραμματισμό και την οργάνωση όλων των τμημάτων.

Με πρώτο στόχο να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια του κυρίου Παπαδόπουλου να αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΕΑΚ.

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και σε ότι άλλο μας ζητηθεί.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να αποφεύγουν είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών να δημιουργούν εσωστρέφεια και στείρα αντιπαράθεση, μόνο κακό κάνουν.

Δεν μας χωρίζει τίποτα αντίθετα  μας ενώνει η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου και πρέπει με σεβασμό στην ιστορία και στις αρχές που πρεσβεύει ο σύλλογος με σοβαρότητα και ταπεινότητα διοίκηση αθλητές προπονητές και φίλαθλοι να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό και την πρόοδο του συλλόγου.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.