Αστέρας Ριζομύλου: «Αποκαρδιωτική η κατάσταση στο γήπεδό μας»

Η πρόσφατη θεομηνία δεν άφησε ανεπηρέαστες τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας

Με ανάρτησή του ο Αστέρας Ριζομύλου περιγράφει τις ζημιές που υπέστη το γήπεδό του από την πρόσφατη θεομηνία, ωστόσο τονίζει ότι η σκέψη όλων είναι στους συντοπίτες τους που έχασαν τις περιουσίες τους.

Αναλυτικά: «Είναι από τις φορές που οι εικόνες είναι πολύ φτωχές στο να αποτυπώσουν τη πραγματικότητα.

Δυστυχώς η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή μας και σχεδόν όλη τη Θεσσαλία, δεν άφησε ανεπηρέαστες τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

Δυστυχώς μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή στον ρουχισμό και στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας μας. Ό,τι απέμεινε από στολές, μπάλες, παπούτσια κι άλλο υλικό που αγοράστηκε πρόσφατα, είναι θαμμένο κάτω από τις λάσπες. Ανυπολόγιστη ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπου η ορμή του νερού έχει στην ουσία ξεριζώσει την εξωτερική περίφραξη. Οι ηλεκτρολογικοί πίνακες των πυλώνων φωτισμού, το αντλιοστάσιο και διάφοροι συμπιεστές κολυμπάνε στο νερό και δεν μπορούσαμε καν να πλησιάσουμε, για να αποτυπώσουμε την εικόνα.

Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική και το ερώτημα πώς η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη σε μια εβδομάδα που είναι έναρξη του πρωταθλήματος, αναπάντητο.

Υ.Σ. Η σκέψη μας είναι στους συντοπίτες μας που έχασαν τις περιουσίες τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Καλή δύναμη σε όλους με την ευχή να λήξει σύντομα αυτό το «μαρτύριο».

Τα πρόσφατα γεγονότα μας αναγκάζουν ως κοινωνία να αναθεωρήσουμε στον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε. Ριζικά θα λέγαμε…».

Δείτε εικόνες που δημοσίευσε ο Αστέρας στη σελίδα του:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.