Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Έφεση των «κιτρινόμαυρων» κατά της πρωτόδικης απόφασης

Προχωρά τη διαδικασία της ανατροπής της πρωτόδικης απόφασης για επαναπροσδιορισμό του αγώνα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο η ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη κατατέθηκε η έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαφώνησαν με την έκβαση της διαδικασίας, θεωρώντας αστήρικτο το σκεπτικό απαλλαγής των Περιστεριωτών, και διεκδικούν τους βαθμούς. Είχαν ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις να κυνηγήσουν την υπόθεση και ανάλογα έπραξαν βάσει πρωτοκόλλου, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθούν, διότι η υπαιτιότητα για την ακαταλληλότητα του γηπέδου βαραίνει κάθε γηπεδούχο, εν προκειμένου τον Ατρόμητο, και όχι τον Δήμο Περιστερίου.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας συνεδριάζει, συνήθως, κάθε Τετάρτη. Αν η υπόθεση εξεταστεί την ερχόμενη, σε έξι ημέρες δηλαδή, υπάρχει πιθανότητα η απόφαση να εκδοθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Διαφορετικά, θα μετατεθεί προς τα τέλη του Φλεβάρη. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της Ένωσης σκοπεύουν να εξαντλήσουν κάθε ένδικο μέσο που έχουν δικαίωμα, αν θεωρήσουν ότι έχουν πληγεί τα συμφέροντά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.