Austrian Boys: «Όλοι τη Δευτέρα στο σπίτι μας»

Κάλεσμα των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο ΕΑΚ τη Δευτέρα (18/9)

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ΕΑΚ και να φέρει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου την προσεχή Δευτέρα (18/9) κάνουν οι Austrian Boys, οι οποίοι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι δεν τους νοιάζει η κατηγορία και πως η ομάδα θα επιστρέψει και θα είναι ακόμη πιο δυνατή.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας ξεκινάει επίσημα τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά τη Δευτέρα! Σε μια πρωτόγνωρη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την αγάπη μας και καλούμε τους πάντες, μικρούς και μεγάλους, νέους και γέρους να γεμίσουν το ΕΑΚ στην πρώτη προπόνηση της καψούρας μας. Σε μια νέα προσπάθεια ανασύνταξης, σε μια κατηγορία όπου πρέπει και θα είμαστε περαστικοί!

Δεν μας νοιάζει η κατηγορία, μας νοιάζει η ερυθρόλευκη!

Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον τόπο μας με φωτιές και κυρίως τις πλημμύρες και τις καταστροφές των τελευταίων ημερών, καλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας φέρνοντας είδη πρώτης ανάγκης, συσκευασμένα καθώς και φάρμακα  και σκαπτικά είδη, τα οποία θα δοθούν στους πληγέντες της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας γενικότερα…

Όλοι τη Δευτέρα στις 19:00 στο σπίτι μας στη Νέα Δημητριάδα…

Θα επιστρέψουμε, είναι χρέος μας, και θα είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!

Βόλος στα εύκολα… ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.