Αύριο Κυριακή στον Βόλο ο Μιράντα για τη Νίκη

Οι  διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου περιμένουν την άφιξη του Μιράντα στον Βόλο, με τον μεσοεπιθετικό από την Ισημερινή Γουινέα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, με το παιχνίδι της 7ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Μαυριτανία και να φτάνει στην Ελλάδα αύριο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιράντα σίγουρα θα έχει υποχρεώσεις και στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου με την εθνική του ομάδα, καθώς τότε συνεχίζονται τα προκριματικά για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. 

Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που βάσει βιογραφικού μπορεί να προσφέρει αρκετά στη Νίκη Βόλου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να τον περιμένει προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ωστόσο  τα μεταγραφικά δεν κλείνουν εδώ για τη Νίκη, καθώς δεν αποκλείεται μία ακόμη προσθήκη, ίσως και δύο στο δυναμικό της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.