Back to back κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος ο Γουόκαπ!

Την τιμητική του είχε ο Τόμας Γουόκαπ και στη φετινή Basket League.

Έπειτα από σχετική ψηφοφορία που… διέπρεψε, ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος για δεύτερη σερί χρονιά.

Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Basket League η υπεροχή του 31χρονου ήταν συντριπτική, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 81,82% και 18 προτιμήσεις με τους Δημήτρη Κατσίβελη (Κολοσσός Ρόδου), Πάρις Λι (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραΐτης (Περιστέρι bwin) και Ισμαέλ Σανόγκο (Άρης) να παίρνουν από μια ψήφο.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Αμερικανός με το ελληνικό διαβατήριο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» συγκέντρωσε 37 προτιμήσεις (67,27%) με τον Λι του Παναθηναϊκού να είναι δεύτερος με 3 ψήφους (5,45%).

Ο Γουόκαπ στην ψηφοφορία του φίλαθλοι κοινού πήρε 1.164 ψήφους (35,34%) και δεύτερος ήταν πάλι ο Λι με 174 (5,28%).

«Είναι τιμή και χαρά να αναδεικνύομαι Καλύτερος Αμυντικός της χρονιάς», δήλωσε ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού και επισήμανε: «Μετά από 10 μήνες μιας μεγάλης και δύσκολης σεζόν είναι ωραίο να αισθάνομαι την αναγνώριση αλλά δεν θα κέρδιζα αυτό το βραβείο χωρίς την ομαδική επιτυχία του Ολυμπιακού».

«Το βραβείο δεν είναι για μένα, είναι για τον Ολυμπιακό και την αμυντική προσπάθεια όλων των 12 παικτών που κάναμε όλη την χρονιά», υπογράμμισε ο Γουόκαπ, που κατέκτησε την τελευταία σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» την Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup, και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που δέχομαι αυτή την διάκριση εκ μέρους του Ολυμπιακού και όλων των παικτών, των προπονητών και της αμυντικής προσπάθειας που κάναμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.