Μπακάλης: Πήραμε ένα παλικαρίσιο διπλό

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του και στο γεγονός ότι, μέσω τέτοιων επιτυχιών, χτίζει νοοτροπία νικητή, στάθηκε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σέλλανα και Ολυμπιακό Βόλου, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Λάκης Μπακάλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:
“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι πήραν ένα “παλικαρίσιο” διπλό που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να συνεχίσουμε με πιο καθαρή σκέψη. Ο πολύ κακός και βαρύς αγωνιστικός χώρος αδικεί και τις δύο ομάδες. Και την ομάδα των Σελλάνων, η οποία έχει δείξει σε όλα της τα παιχνίδια πως προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά, φυσικά, κι εμάς, που είμαστε μία αρκετά ποιοτική ομάδα. Γενικά, το τερέν δε μας άφησε να δείξουμε παραπάνω πράγματα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις, τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το πάθος μας, όμως, θεωρώ ότι “έσωσε την παρτίδα” σε όλα τα άλλα κομμάτια, αγωνιστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ξανά προϋποθέσεις για γκολ και πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε στο τέλος. Συγχαρητήρια σε εμάς, αλλά και στον αντίπαλο, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή πορεία. Συγχαρητήρια και στον προπονητή των Σελλάνων και στους ποδοσφαιριστές του”.

Για το αν υπήρχε άγχος για το αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι, από πλευράς Ολυμπιακού:
“Υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος και πίεση. Στα αποδυτήρια, αλλά κι εντός γηπέδου, ήμασταν φοβισμένοι, τρομαγμένοι. Ευτυχώς, “ανασάναμε”, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και χτίζουμε νοοτροπία νικητή, την οποία δεν είχαμε παλιότερα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.