Bάσει προγραμματισμού μέχρι στιγμής o Oλυμπιακός Βόλου…

Έχοντας κάνει το 3x3 στην Α' ΕΠΣΘ

Αν εξαιρέσει κανείς τη μέτρια σε αποτελεσματικότητα εμφάνιση απέναντι στον Αίαντα Σούρπης, όπου κι εκεί πήρε τη νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται βάσει προγράμματος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α’ ΕΠΣΘ και συνεχίζει να κοιτά με συγκρατημένη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Είναι σίγουρα η αρχή σε έναν μαραθώνιο που έχει ξεκινήσει το σύνολο των «ερυθρόλευκων», που θέλουν την επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Μαραθώνιος μάλιστα δύο διαφορετικών σταδίων, καθώς από τη μία θα πρέπει να τερματίσουν πρώτοι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και στη συνέχεια να δοκιμαστούν και στα μπαράζ ανόδου που θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία. Οπότε, η δουλειά συνεχίζεται με ανάλογα βήματα και κάπως έτσι έχει έρθει το 3×3, με νίκες επί Αίαντα Σούρπης, Τοξότη Βόλου και ΦΘ Αγχίαλο.

Βέβαια, σαφώς και θα έρθουν δυσκολότερα παιχνίδια στο προσκήνιο, με πιο δυνατούς αντιπάλους, και εκεί ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθεί να δείξει ότι όντως δικαίως θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ αύριο Τετάρτη, απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου εκτός έδρας, όπου σαφώς προβάλλει ως φαβορί για την πρόκριση, και δεν αποκλείεται το προπονητικό επιτελείο ν’ ανακατέψει την τράπουλα, στο πλαίσιο και της προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σειρά στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου, αναμέτρηση η οποία είναι και πάλι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Πιθανότατα το παιχνίδι θα διεξαχθεί Σάββατο, με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχει ζητήσει να δίνονται τα παιχνίδια του τη συγκεκριμένη μέρα. Αξίζει να περιμένει κανείς εξάλλου αν ο αγώνας θα αποκτήσει ακόμη πιο σημαντικό ενδιαφέρον, δηλαδή αν αυτή τη φορά θα διεξαχθεί παιχνίδι στο στάδιο του ΕΑΚ, και όχι στο Βοηθητικό, το οποίο την Κυριακή μάλιστα θα το χρησιμοποιήσει η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Απουσίες…

Όσον αφορά τους απόντες, ο μόνος που είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει είναι ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος έχει ποινή από τον περσινό τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ και αναμένεται να χάσει τόσο την αναμέτρηση με τον Αστέρα Ριζομύλου, αλλά κυρίως με τον Θησέα Αγριάς, που αναδεικνύεται μέχρι στιγμής στον ισχυρό ανταγωνιστή των «ερυθρόλευκων».

Άγνωστο παραμένει από εκεί και πέρα τι θα γίνει με τον Μπλατσέρη, αφού ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη ΦΘ Αγχίαλο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος όπως διαρρέεται, αλλά χωρίς επίσημη θέση του Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ ο Κώστας Αθ. Καμπέρης είναι τραυματίας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη ΦΘ Αγχίαλο συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Νούσιος, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.