Bενετόπουλος: «Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στη Βουλιαγμένη»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, αλλά και για τους νέους ξένους παίκτες της ομάδας, στο «Μagnesiasports» o προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Νίκος Βενετόπουλος, επισημαίνοντας τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του στην 1η αγωνιστική.

«Έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά ευτυχώς δεν είναι σοβαροί και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Πάντως ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βουλιαγμένη. Δουλεύει εδώ και χρόνια σε επαγγελματικά επίπεδα, όπως και ο Ολυμπιακός, με μεγάλο μπάτζετ  και με καλούς ξένους και Έλληνες παίκτες. Έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας».

Ειδικά για τους Χάλλαμ και Αράγια, ο προπονητής του βολιώτικου συλλόγου τόνισε: «Το κακό είναι ότι δεν έχουμε τους ξένους παίκτες ακόμη στη διάθεσή μας. Είναι πολύ αθλητικά παιδιά, με μεγάλη όρεξη να παίξουν στην Ευρώπη. Είναι γρήγοροι και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν, καλύπτοντας τα κενά που είχαμε στην περιφέρεια, και με αυτούς το ρόστερ μας κλείνει».

Οι δύο ξένοι παίκτες προφανώς και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα του ΟΥΚ με τη Βουλιαγμένη, και πλέον γίνεται προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια προκειμένου να είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν τη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον Υδραϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.