Bέροια: «Σε ισχύ η άδεια παραμονής του Μπουόλι, οι βαθμοί κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους»

Η απάντηση στην ένσταση της Νίκης Βόλου

Απάντηση δίνει η ΠΑΕ Βέροια στη Νίκη Βόλου για την ένσταση που φέρεται να κατέθεσε προκειμένου να πάρει τη νίκη στα χαρτιά στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, υποστηρίζοντας ότι η άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Μπουόλι είναι κανονικά σε ισχύ.

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ Βέροια, ουδεμία ευθύνη φέρει για το θέμα που δημιουργήθηκε με την άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή και τονίζει: «Ενημερωθήκαμε για την κατάθεση ένστασης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που υποστηρίζει ότι η άδεια παραμονής είχε λήξει, θέλοντας να πάρει δικαστικά τους βαθμούς στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας, καθώς έχουμε στα χέρια μας την άδεια παραμονής του, η οποία λήγει στις 2/3/2023 και την επισυνάπτουμε για του λόγου το αληθές. Τονίζουμε ότι ποτέ δεν λάβαμε κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει κάτι το διαφορετικό ή που να μας ειδοποιεί ότι ανακλήθηκε η άδεια παραμονής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Μάλιστα, η Βέροια στέλνει και το μήνυμά της προς τη Νίκη Βόλου σημειώνοντας: «Η ομάδα μας ποτέ δεν προσπάθησε να πάρει στα χαρτιά κάποιο παιχνίδι, με τρανταχτή απόδειξη το περσινό μπαράζ με τον Λεβαδειακό, όπου κρινόταν μάλιστα η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία! Οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.