Bild: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπήκε σε μία Mercedes, για να διεγερθεί ο εγκέφαλός του»

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το μοιραίο ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις, το οποίο και έχει αφήσει καθηλωμένο τον θρύλο της Formula 1, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μπαίνει ακόμη σε αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει βρεθεί ξανά μέσα σε αυτοκίνητο, μία Mercedes AMG, με στόχο να διεγερθεί ο εγκέφαλός του, μέσα από ήχους που είχε συνηθίσει να ακούει σε όλη του τη ζωή, ως οδηγός της Formula 1.

Πρόκειται για ένα μέρος του πλάνου υποστήριξης του οργανισμού του Γερμανού 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, ο οποίος δεν επανήλθε ποτέ από το ατύχημα που είχε στις Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Δέκα χρόνια μετά, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται ότι παραμένει κακή και χρειάζεται 24ωρη φροντίδα, η οποία και του παρέχεται από μία ομάδα με 15 γιατρούς, μασέρ και άλλους βοηθούς, όπως αποκαλύπτει η Bild.

Ο αδερφός του, Ραλφ Σουμάχερ, δήλωσε μάλιστα πρόσφατα ότι «τίποτα δεν είναι όπως παλιά» στην επικοινωνία του με τον Μίκαελ, προσθέτοντας όμως ότι «ευτυχώς, η προηγμένη ιατρική επιστήμη παρέχει πολλές ευκαιρίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.