Μπίλης: Έχουμε όλοι μας συναίσθηση της ιστορίας της ομάδας

Συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας, παραχώρησε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης στα γραφεία της Νίκης στην παραλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:
“Με την έναρξη του πρωταθλήματος, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα εκ μέρους του προπονητικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και όλων αυτών που εργαζόμαστε για την ομάδα της Νίκης: Ξεκινάμε έναν μαραθώνιο κι αυτός απαιτεί κουράγιο, υπομονή κι επιμονή. Είμαστε 100% σίγουροι πως θα τερματίσουμε με ψηλά το κεφάλι κι αυτό επειδή πιστεύω στη συμπαράσταση των οπαδών μας και της οικογένειας Νίκη Βόλου 1924. Έχουμε όλοι μας συναίσθηση της ιστορίας της ομάδας, αυτό μας δίνει δύναμη, θέληση και πάθος για αυτόν τον φετινό αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ευελπιστώ να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα:
“Είναι γνωστά και φυσιολογικά. Δύο απώλειες, οι Κόκκας και Παπαδόπουλος, οι οποίοι “κουβαλάνε” την τιμωρία τους από πέρσι. Για τον Κόκκα το γνωρίζαμε καιρό, για τον Παπαδόπουλο το μάθαμε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε στα αποδυτήρια κι όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως γνωρίζουμε, αποτέλεσε σίγουρα μια δυσάρεστη έκπληξη αυτή η εξέλιξη.
Από την εμπειρία μου σας λέω, πως δεν τίθεται για εμάς αγωνιστικό πρόβλημα. Όλα τα παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν και το κενό που αφήνουν οι δύο θα καλυφθεί εκ των έσω. Σαφώς και θα επιθυμούσαμε να είναι μαζί μας οι Παπαδόπουλος και Κόκκας, αλλά έτσι είναι οι κανονισμοί”.

Για το αν έχει εικόνα, σχετικά με τους “κινδύνους” του πρωταθλήματος:
“Σε κάθε αρχή, πάντα πορεύεσαι σχεδόν στο “άγνωστο”. Θεωρώ πως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα έχουμε ακτινογραφήσει όλους τους αντιπάλους μας. Όσον αφορά τη Φιλιππιάδα, έχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες, έπαιζε κι αυτή Σούπερ Καπ στην περιοχής της, την ίδια μέρα με εμάς, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη και κατάφερε να στεφθεί Κυπελλούχος. Είναι μία ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, βέβαια δεν τους γνωρίζω όλους, αλλά σίγουρα δικαίως βρίσκεται αυτά τα χρόνια στη Γ’ Εθνική”.

Για το αν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει:
“Σαφώς και υπάρχουν ορισμένες προτεραιότητες. Μέσα στην εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, βλέπω ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και ποιοι σε όχι τόσο καλή. Πάντα, η αρχική ενδεκάδα αποφασίζεται τις πρωινές ώρες της παραμονής του αγώνα, αυτό είμαι σε θέση να πω προς το παρόν”.

Για τους Νικλητσιώτη και Μαλακασιώτη:
“Ο Νικλητσιώτης είναι απόλυτα έτοιμος και δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι στη διάθεσή μας. Όσον αφορά τον Μαλακασιώτη κι εκείνος συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και μοιάζει 100% καλά. Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή του θα κριθεί μετά την προπόνηση του Σαββάτου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.