«Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ματσιούλις»

Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον 5 μήνες και κατ΄ επέκταση να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο του προσεχούς Αυγούστου στην Κίνα, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο τραυματισμός του φόργουορντ της ΑΕΚ στον αγκώνα στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League με την Μπάμπεργκ, φαίνεται ότι είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο έμπειρος άσος βρίσκεται στην Λιθουανία και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, η κατάστασή του είναι ακόμη πιο περίπλοκη, πέραν του κατάγματος στον αγκώνα, όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις.

Εκτός από αυτό (σ.σ. κάταγμα), ο Ματσιούλις, σύμφωνα πάντα με τον Ουρμπόνας, έχει υποστεί και ρήξη συνδέσμων στο σημείο του χεριού του, γεγονός που εφόσον επαληθευτεί, τότε ο παίκτης της Ένωσης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 5 μήνες.

Σε τέτοια περίπτωση θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (8/04) χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί.

Είναι πάρα πολύ πιθανό μετά την εξέλιξη αυτή να προχωρήσει άμεσα η ΑΕΚ στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του Λιθουανού άσου, χωρίς προς το παρόν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.