Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός»

Ο χρόνος είχε παγώσει λίγο πριν το 5ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουλβς στις 29 Νοεμβρίου του 2020.
Μία εναέρια διεκδίκηση ανάμεσα σε Νταβίντ Λουίζ και Ραούλ Χιμένες είχε φέρει τον σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου στο κεφάλι, με τη σεζόν να τελειώνει άμεσα για τον επιθετικό των «λύκων».
Σχεδόν εννέα μήνες μετά, ο Μεξικανός επέστρεψε στα επίσημα ματς και έδωσε συνέντευξη στον Guardian, συγκλονίζοντας με τις λεπτομέρειες που έδωσε για τον τραυματισμό.
«Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός» τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που εξήγησε πως «δεν με είχε τρομάξει η φάση. Είχα ζητήσει να δω κι άλλα βίντεο, από άλλες λήψεις. Για κάποιον λόγο δεν είχα πρόβλημα να βλέπω τα βίντεο, ενώ άλλες φορές βλέπουμε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ούτε καν δικό μας, και μας σοκάρει.
Ποτέ δεν πίστεψα ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε άσχημα, ίσως επειδή δεν θυμάμαι το περιστατικό. Δεν θυμάμαι πόσο πόνεσε, δεν σκέφτηκα ποτέ πως ίσως τελειώσει η καριέρα μου. Υπήρξε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα συνεχίσω.

Όταν επέστρεψα στις προπονήσεις, τον Μάρτιο, είχε πλάκα γιατί οι συμπαίκτες μου δεν επιτρεπόταν να μου κάνουν φάουλ και ήταν λες και ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο.

Τώρα φοράω προστατευτικό στο κεφάλι, αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα το έβγαζα. Οι γιατροί όμως επέμειναν πως είναι πιο επικίνδυνο για μένα να τραυματιστώ παρά για τους άλλους παίκτες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.