Χωρίς 5 ο ΠΑΟΚ, με 17 ο ΝΠΣ Βόλος!

Με μία μέρα καθυστέρηση ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε οδικώς στον Βόλο, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League (Δευτέρα 8/5, 21:00 – Πανθεσσαλικό).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ώστε στο φινάλε του πρωταθλήματος να διεκδικήσει την τρίτη θέση στην Τούμπα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Χωρίς Νέλσον Ολιβέιρα, Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει και σε «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας. Στην αποστολή, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως και ο Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει πολλές απουσίες καθώς τιμωρημένοι είναι οι Ντέλετιτς, Γκάγκι ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Οζέγκοβιτς Κότνικ, Τσιρίνος, Σιέλης και ο Ζαν Μπαριέντος

Έτσι δεκαεφτά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλικό, 8/5, 9.00 μ.μ.)

Αυτοί είναι οι εξής: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Πιρές και Τσελεμπάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.