Χωρίς Αν. Κόκα με Ρήγα, αμφίβολοι Θέος και Κραγιόπουλος

Νέο φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο θα δώσει αύριο Τετάρτη ο Ολυμπιακός Βόλου στις 18.00. Οι ερυθρόλευκοι, που δείχνουν αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής και φαίνεται πως βαδίζουν σε καλό δρόμο, έχουν ως αμφίβολους τρεις παίκτες.

Αρχικά ο Ανδρέας Κόκας κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί και δε θα αγωνιστεί, αφού δέχθηκε στον αγώνα με τη Νίκη ένα χτύπημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πειραχθεί ένας σύνδεσμος που προκάλεσε συγκέντρωση υγρού στο γόνατο, αλλά ήδη ο νεαρός αριστερός μπακ αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι θέμα ημερών να ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Έπειτα, σε ό,τι αφορά τους Θέο και Κραγιόπουλο, ο Μιχάλης Ζιώγας θέλει να τους δει και στην απογευματινή σημερινή προπόνηση, αλλά δεν υπάρχει λόγος και γι’ αυτούς τους δύο να πιέσει καταστάσεις για ένα τεστ προετοιμασίας. Ο Θέος έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα από το ματς με την Καλλιθέα, ενώ και ο Κραγιόπουλος, που δεν αγωνίστηκε με την αθηναϊκή ομάδα, έχει το ίδιο πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει την εικόνα μίας ομάδας, που έχει αποκτήσει ομοιογένεια γρήγορα, και ενός συνόλου, που έχει καλές μονάδες μεσοεπιθετικά και είναι αξιόπιστο σ’ αυτόν τον τομέα και με αρκετές λύσεις με ισάξιους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τρεις που αγωνίστηκαν πίσω από τον φορ στο φιλικό με την Καλλιθέα στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί, δηλαδή οι Βαρούχα, Μέμος και Καράμπελας, ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ αυτοί που τους αντικατέστησαν στο δεύτερο μέρος θεωρούνται κι αυτοί πρωτοκλασάτοι, όπως οι Ευθυμιάδης και Θέος. Βεβαίως, θετικά μηνύματα δίνει και η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας, που έτσι έχει ισορροπία στο παιχνίδι της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.