Χωρίς Γιαουπλάρι στα Μετέωρα ο Θησέας

Χωρίς τον κεντρικό του αμυντικό, Λευτέρη Γιαουπλάρι, που έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα εννιά ματς μέχρις στιγμής του πρωταθλήματος, θα ταξιδέψει την Κυριακή για την Καλαμπάκα ο Θησέας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο ομάδα των Μετεώρων.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Αντίθετα, επέστρεψε στην Ελλάδα ο Βλάχος, που έλειπε για προσωπική του υπόθεση στο εξωτερικό, και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, που επισκέπτεται πλέον δύο φορές τη βδομάδα στο Βασδέκειο, έκανε εκεί και την τελευταία δυνατή προπόνηση την Παρασκευή (30/11), με τον Βελεστινιώτη τεχνικό να γνωρίζει, όπως και οι παίκτες του, την αξία του αντιπάλου τους, αλλά θα πάνε να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου ο Θησέας έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό πριν δύο βδομάδες από τον Αλμυρό, που είναι αντίστοιχης δυναμικής με την τρικαλινή ομάδα και υπάρχει πίστη στους πράσινους της Αγριάς ότι μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο και την Κυριακή.

Τα Μετέωρα έχουν μία δυνατή έδρα με τρεις νίκες 5-0 με Αναγέννηση, 1-0 με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, 4-2 με Σέλλανα) και μία ισοπαλία μέχρις στιγμής (0-0 με Οικονόμο Τσαριτσάνης) με 10-2 τέρματα και η αλήθεια είναι πως αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά ο Θησέας έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιές, αφού πέρα από το 0-3 επί της Αναγέννησης και το 1-1 με τον Αλμυρό, με εξαίρεση το ματς με τη Νίκη, ήταν πολύ ανταγωνιστικός στα δύο παιχνίδια που έχασε από Αστέρα Ιτέας με 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι στο 96’ και από Φωκικό με 2-0, έχοντας απολέσει σημαντικές ευκαιρίες.

Μία θέση χωρίζει τις δύο ομάδες (στην 4η τα Μετέωρα και στην 5η ο Θησέας), αλλά επτά βαθμοί (18-11), που δείχνουν την ανωτερότητα θεωρητικά του συνόλου του Γιώργου Βακουφτσή, ωστόσο ο Θησέας χτυπά όλα τα ματς και θα πάει να δώσει ακόμη μία μάχη με καλή ψυχολογία, αφού μέχρι στιγμής η πορεία του είναι καλύτερη του αναμενομένου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.