Χωρίς Οικονομίδη, που υπέστη μερική ρήξη χιαστών, και Στύλλα η Νίκη

Ατυχος ο Οικονομίδης

Η Νίκη αύριο Σάββατο (20/1) στις 17.00 υποδέχεται τον Εθνικό Λιβαδειάς για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, σε ένα ματς που θα βραβεύσει το μεγάλο αστέρι των αντιπάλων Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά αφού τον τιμήσει, θέλει κιόλας να τον … νικήσει.

Αν το καταφέρει, θα πάρει το 4ο ροζ φύλλο αγώνα και θα οδηγήσει τους φιλοξενούμενους στην έκτη τους ήττα.

Απόντες θα είναι δύο πλέι μέικερ, ο Οικονομίδης, που τελικά έχει υποστεί στο ματς με τον Εθνικό Πειραιώς μερική ρήξη πλαγίου χιαστού και θα μείνει εκτός ακόμη γύρω στον ενάμιση μήνα, ενώ πρόβλημα στη μέση έχει ο Στύλλας και όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί.

Ωστόσο, ντεμπούτο θα κάνει ο ύψους 2.10 Αλβανός Μάρτιν Κρίπτσι, που βγήκε το δελτίο του και θα ενισχύσει κανονικά τους κυανόλευκους.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της μπασκετικής Νίκης στο αυριανό ματς θα τιμήσει και τέσσερις αθλητές τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου για τα μετάλλια που κατέκτησαν σε παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τις Παντελόγλου, Καρατσιβή, Μπάδρα και τον Θεοδοσόπουλο.

Οι διαιτητές του σαββατιάτικου παιχνιδιού θα είναι οι Λόρτος-Αγραφιώτης Γρ.-Κώνης.

Το πρόγραμμα (12η)

Σάββατο 20/1, 17.00

Βίκος Ιωαννίνων-Τρίκαλα Basket

Νίκη Βόλου-Εθνικός Λιβαδειάς

Πανελλήνιος-Σοφάδες

Αίολος Αγυιάς-Γρεβενών

Κυριακή 21/1

13.00 Νήαρ Ηστ-ΝΕΟ Ληξουρίου

Το κάλεσμα της διοίκησης

Σε ανακοίνωσή της η διοίκησης της ομάδας αναφέρει: “Όλοι στο Κλειστό για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!
Επιστροφή στην έδρα μας μετά από ενάμιση μήνα και την 8η αγωνιστική, απέναντι στον Εθνικό Λιβαδειάς.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτό το Σάββατο (20/01, 17:00), αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν.
Προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!”

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.