Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια ο Ολυμπιακός Βόλου

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στη Λευκάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο… σακούλι της προσπάθειας ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παράλληλα, έχασε και την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, την ώρα που ούτε ο Απόλλων Λάρισας έπαιρνε τη νίκη στο γήπεδο της Αμβακίας Κωστακίων (επίσης 1-1).

Η φημολογία της ένστασης της ομάδας του γειτονικού νομού, έφερε ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις των δύο ομάδων, με τους ερυθρόλευκους να αντιδρούν, καθώς ένιωσαν πως θιγόταν κατάφωρα τα δικαιώματά τους, ενώ δημιουργήθηκε και κλίμα πόλωσης. Οι πληροφορίες ωστόσο ανέφεραν πως η αφορμή της ένστασης, δηλαδή το γεγονός ότι η ομάδα της Αρτας δεν διαθέτει στην οικεία Ενωση τμήματα υποδομών, δεν είχε ρεαλιστική βάση.

Η ανακοίνωση-δήλωση του αντιπροέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων, Ευριπίδη Τσιμπανάκου, εξέφραζε την αντίδραση του Ολυμπιακού επί του θέματος, μέχρι που ο… θησαυρός των ανθρώπων της ομάδας της Λάρισας αποδείχθηκε άνθρακας. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαντζανάς, έσπευσε να παίξει το ρόλο του… πυροσβέστη και να αναφέρει πως ο νομικός της ομάδας δεν βρήκε κάτι μεμπτό, συμπληρώνοντας πως θα είναι λάθος να υπάρξει πόλωση μεταξύ Απόλλωνα και Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον καλούνται να ξεπεράσουν τόσο την απώλεια στη Λευκάδα, όσο και την κόντρα με τον Απόλλωνα και να επικεντρωθούν στο επόμενο ματς της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην αξιόμαχη Πύδνα Κίτρους, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Ο πρωτοπόρος του ομίλου, Απόλλων Λάρισας, αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στον ουραγό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο, ενώ στο -5 από τους ερυθρόλευκους βρίσκεται ο Διαγόρας Σεβαστής και στο -6 η επόμενη αντίπαλη, Πύδνα.

Αρχισε η προετοιμασία, πλάνα χωρίς Φλίγκο
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά και του συνεργάτη του Κώστα Μπράτσου, επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, με τον Κώστα Φλίγκο να μην βρίσκεται στα πλάνα. Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ δέχθηκε την τέταρτη φετινή του κίτρινη κάρτα και χάνει το προσεχές ματς με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό. H προηγούμενη τιμωρία του Φλίγκου αφορούσε κόκκινη κάρτα, που είχε αντικρίσει με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα την 9η αγωνιστική. Τότε είχε απουσιάσει από το παιχνίδι απέναντι στο Διαγόρα Σεβαστής, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει στο 0-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.