Χωρίς τον τιμωρημένο Οικονόμου ο Θησέας με τον Πιερικό

Θα απουσιάσει με τον Πιερικό ο Κώστας Οικονόμου

Τρεις αγώνες αήττητος είχε ο Θησέας, αλλά αυτό το μίνι σερί, κατά το οποίο η ομάδα της Αγριάς πρόσθεσε πέντε βαθμούς στο σακούλι της (νίκη με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ισοπαλίες με Αλμυρό και Οικονόμο) σταμάτησε στην Καλαμπάκα μετά την ήττα με 3-1 από τα Μετέωρα την περασμένη βδομάδα.

Το σύνολο του Λάκη Μπακάλη επιθυμεί την Κυριακή να επιστρέψει στις επιτυχίες, φιλοξενώντας τον ιστορικό Πιερικό, που έχει έναν βαθμό λιγότερο (11 έναντι 10), αλλά είναι πιο επικίνδυνος εκτός έδρας, όπου έχει κερδίσει επτά βαθμούς. Οι Κατερινιώτες μετρούν με τον Λευτέρη Φωτιάδη στον πάγκο τους μία νίκη και δύο ισοπαλίες και θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους.

Απώλεια πολύ σημαντική για τον Θησέα αποτελεί  ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Γιαουπλάρι.

Στο ματς με τον Πιερικό (15.00 την Κυριακή στο γήπεδο της Αγριάς) ορίστηκε διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣΘ Λάρισας, το οποίο αποτελούν οι Τσιοφλίκη, Νίκζας και Δεδικούσης.

Η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την εξεύρεση χώρου προπόνησης δύο φορές τη βδομάδα στο Βασδέκειο, για τον καθαρισμό του γηπέδου της Αγριάς και άλλες εργασίες, όπως και για τις χημικές τουαλέτες που τοποθετήθηκαν σ’ αυτό.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.