Χωρίς τους έξι δανεικούς του και τον Μουνίθ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ ο ΝΠΣ Βόλος

Οι έξι δανεικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ και ο Μουνίθ, που αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης βδομάδας με την ΑΕΚ, θα είναι οι απόντες στο σαββατιάτικο σπουδαίο παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στις 19:30 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Φεράντο θα κάνει το πρωί του Σαββάτου ένα τελευταίο χαλάρωμα και το απόγευμα θα προσπαθήσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά με τόσες απουσίες το έργο της είναι δύσκολο.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση αλλά τελικά μετά από υπόδειξη του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι, καθώς έχει υποστεί μία μυική κάκωση Α βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη. Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης ο ανέτοιμος Μαουρίσιο αλλά και οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Εκτός και ο Γαϊτανίδης που υπέστη εξάρθρημα βραχιονίου στο παιχνίδι της Κ19 κόντρα στη Bohemian FC.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς και ο ΝΠΣ Βόλος στην 7η με εννιά, έχοντας χάσει και τα τρία προηγούμενα ματς από Ξάνθη, Ατρόμητο και ΑΕΚ.

6.000 Παοκτζήδες στο Πανθεσσαλικό

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μετακινήσεις φιλοξενούμενων οπαδών σε αγώνα πρωταθλήματος ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος.

Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί από τα εκδοτήρια της Τούμπας και αν κάνεις συνυπολογίσει και τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε άλλες θύρες του γηπέδου, που έχουν αγοραστεί από το ίντερνετ, γίνεται αντιληπτό ότι περισσότεροι από 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρίσκονται το απόγευμα του Σαββάτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και τα όσα ισχύουν τα τελευταία χρόνια, θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Προπώληση και το Σάββατο

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ θα γίνεται και σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. όπου οι φίλοι των γηπεδούχων θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ θα γίνεται ΜΟΝΟ από την 1η πεζογέφυρα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα εισέλθουν στο γήπεδο από την 3η Πεζογέφυρα, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του Περιφερειακού, όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την έκδοση των εισιτηρίων τους.

Σημείωση: Η 2η Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.