Δανόπουλος: «Και οι δύο το θέλουμε όσο τίποτα-Από τα καλύτερα παιδιά ο Αρσένος»

Στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Β. ο στάθηκε ο προπονητής του Πυράσου

Στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου, Στέλιο Αρσένο, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ο προπονητής του Πυράσου, Γιώργος Δανόπουλος, τονίζοντας ότι τον αγαπά πάρα πολύ και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι πολύ ανταγωνιστική, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δανόπουλου αναλυτικά: «Η ομάδα μου έφτασε άξια στον τελικό και το να παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του νομού μας το θεωρούμε μεγάλη τιμή. Βέβαια και εμείς έχουμε τη δική μας ιστορία, έχουμε πέντε κατακτήσεις Κυπέλλου, έχουμε τον κόσμο μας, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Εξάλλου τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα έδειξαν ότι κρίθηκαν σε λεπτομέρειες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, το πιστεύουν πάρα πολύ και θεωρώ ότι αν παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάζομαι αυτούς τους μήνες με τα παιδιά και έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου και την απεριόριστη αγάπη μου και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, δεν θα αλλάξει τίποτα από τα συναισθήματα που έχω γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτούς τους παίκτες.

Να γίνει ένας καλός αγώνας χωρίς επεισόδια και να τελειώσουν όλα όμορφα, γιατί, όπως είπε και ο πρόεδρος, είναι μία γιορτή και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι. Όποιος και να είναι ο νικητής, δεν παύει να παιχνίδι 90 λεπτών και εκεί τελειώνουν όλα.

Και οι δύο ομάδες φυσικά το θέλουμε όσο τίποτα και πιστεύουμε να μείνει εκεί ο τελικός,  στο αγωνιστικό κομμάτι, και να μη γίνει τίποτα παραπέρα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Η μοναδική μας απουσία θα είναι ο Αγιασιώτης, που έχει έναν τραυματισμό και δεν προλαβαίνει. Το ρόστερ μας βέβαια είναι μικρό, δεν είμαστε μία ομάδα με πολλούς παίκτης, παρόλ’ αυτά τον τελευταίο καιρό είμαστε σε καλό mood, έχουμε βρει την ταυτότητά μας, έχουμε το πλάνο μας και είμαστε σε «καλό φεγγάρι» θα έλεγα.

Δεν συναντούμε τον Ολυμπιακό Βόλου πρώτη φορά, ξέρουμε περίπου πώς παίζει και με κάποιες λεπτομέρειες που δουλεύουμε στις προπονήσεις μας θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε ένα γκολ, για να πάρουμε το τρόπαιο».

Για το αν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στον τελικό: «Πάντα υπάρχει ένα φαβορί και ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες και ως ποιότητα παικτών και ως μπάτζετ, αν το δούμε, αλλά σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο το ποιος το θέλει πιο πολύ.

Θα παίξει ρόλο και η ποιότητα βέβαια, αλλά η ψυχή, το πάθος και ποιος το θέλει πιο πολύ θα είναι αυτά που θα κρίνουν το παιχνίδι».

Για το αν έχουν κάνει προπόνηση στα πέναλτι: «Μακάρι να μη φτάσει στο παιχνίδι στα πέναλτι και να το πάρουμε πιο νωρίς. Έχουμε κάνει προπόνηση με τον Τοξότη».

Για τη σχέση του με τον Στέλιο Αρσένο: «Με τον Στέλιο είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε παίξει πολλά χρόνια μαζί. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι από τα καλύτερα παιδιά. Όταν ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα, ήμασταν και μαζί στον Πύρασο και θέλω να του ευχηθώ στα μπαράζ μόνο καλή επιτυχία».

Για το αν γνωρίζει τα γούρια του Στέλιου Αρσένου: «Ο Στέλιος δεν έχει γούρια, δουλεύει μόνο πάρα πολύ και θέλει να αγγίζει το τέλειο. Είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας, του αρέσει η σκληρή δουλειά και να παίζει το παιχνίδι που έχει στο μυαλό του. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε γούρια ούτε τίποτα».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.