Δε βιάζονται για νέες μεταγραφές στη Νίκη

Ενώ όλες οι ομάδες περιμένουν να γίνει γνωστή η προκήρυξη της Football League, για να πληροφορηθούν πολύ βασικά πράγματα, όπως πόσες ομάδες τελικά θα ανέβουν και πόσοι ξένοι θα επιτρέπεται να αγωνίζονται στην ενδεκάδα, στη Νίκη συνεχίζουν τη δουλειά τους, έχοντας χθες Πέμπτη διπλή προπόνηση, ενώ από τα γραφεία του συλλόγου εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα Κυπέλλου το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, αφού η ομάδα ξεκίνησε αργά προετοιμασία, μη γνωρίζοντας την κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο Ρήγας Στύλας φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου και συγκεκριμένα στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico και λόγω των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι η προκήρυξη θα επιβάλλει την παρουσία επτά Ελλήνων στη βασική ενδεκάδα, επισήμανε ότι η δική του πληροφόρηση στην κλήρωση της Football League την Τετάρτη από αρμόδια χείλη είναι πως οι  Έλληνες θα είναι έξι.  Μάλιστα τόνισε ότι έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση τρεις φορές και πήρε την ίδια απάντηση.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανόδου των τεσσάρων ομάδων και όχι δύο, ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης είπε ότι δεν έχει ακούσει κάτι σχετικό.

Για την έδρα της ομάδας,  αποκάλυψε ότι δήλωσαν ως πρώτη έδρα το Πανθεσσαλικό και δεύτερη τη Νεάπολη.  Ωστόσο στη συνέχεια πρώτη έδρα δηλώθηκε η Νεάπολη και δεύτερη το Πανθεσσαλικό,  για να μπορεί να υπάρξει κλειδάριθμος με τον Ολυμπιακό  Βόλου.

Επίσης ο κ. Στύλλας στον Βόλος 9.86 ξεκαθάρισε ότι το μπάτζετ έχει οριστεί από την αρχή και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, για να γίνουν οι όποιες προσθήκες, που είπε ότι θα είναι δύο τρεις.

Αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης ρωτήθηκε:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.