Δεν ανοίγει θύρα για Λαρισαίους, στη μνήμη Θ. Βήτα το φιλικό με ΑΕΛ

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τελικά, παρά την αρχική της ανακοίνωση, να μην ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού στο σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕΛ για λόγους ασφαλείας κι έτσι το ματς θα διεξαχθεί μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Επίσης, σημαντικό είναι ότι η αναμέτρηση θα αφιερωθεί στη μνήμη του Θανάση Βήττα, του παλαίμαχου μεγάλου άσου του Ολυμπιακού Βόλου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού ποδοσφαιριστή της ΘΑΝΑΣΗ ΒΗΤΤΑ το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.15 στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα  μέσω της οικογένειάς του.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της  Super League  και παράλληλα να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα της ομάδας μας. Επίσης γνωρίζουμε στους φιλάθλους ότι η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να μν διατεθεί ξεχωριστή  κερκίδα για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.