Δεν εξελέγη νέα διοίκηση στον Ρήγα Φεραίο, επαναληπτική Γ.Σ. την Πέμπτη

Για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που έγινε τη Δευτέρα (10/6), ενημέρωσε με δελτίο Τύπου ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος. Ο σύλλογος δεν απέκτησε νέα διοίκηση, καθώς δεν υπήρχαν υποψηφιότητες, οπότε θα ακολουθήσει επαναληπτική Γενική Συνέλευση την  Πέμπτη (13/6). Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, όπως επίσημα είχε ανακοινωθεί από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, η Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ”, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου.

Όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου, η διοίκηση έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, ο οποίος ομόφωνα εγκρίθηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Επίσης, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην οικονομική και υλική ενίσχυση του συλλόγου.

Ακολούθως, το σώμα απάλλαξε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο από τα καθήκοντά του και εξέλεξε τριμελή εφορευτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Ιωάννη Παπαθανασίου, Νικόλαο Αγγελή  και Γεώργιο Βράκα.

Δεν εκλέχθηκε νέα διοίκηση, διότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχη διαδικασία.

Οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019,  ώρα 21:00.

Τέλος, στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα μπορούν να απευθύνονται όσα μέλη του ιστορικού συλλόγου μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο (τηλ.6973-383989).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.