Διακρίσεις για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στο Grand Prix!

Πολλές ήταν οι διακρίσεις και οι καλές εμφανίσεις για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στο Grand Prix υπερπήδησης εμποδίων στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας, 11-13 Οκτωβρίου 2019.

Ο διακεκριμένος ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέλαβε συνολικά 3 μετάλλια και πολλές βραβεύσεις ανάμεσα σε καταξιωμένους αθλητές απ’όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κίσσας με τον ίππο Mary κατέλαβε ένα αργυρό μετάλλιο και ένα χάλκινο στις Grand Prix κατηγορίες 1-1.05μ και 1μ αντίστοιχα, και ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1μ του Διασυλλογικού Αγώνα Βορείου Ελλάδος.

Tην 6η θέση στην κατηγορία Grand Prix 1.05μ κατέλαβε ο Σταύρος Ανετόπουλος με το Fresco Van Der Vossecant με εξαιρετική διαδρομή, όπως επίσης και βραβεύτηκε για την άπταιστη διαδρομή του στους 0,80-0,90μ.

Η Εύη Καραπετσάκου βραβεύτηκε για τις δύο άπταιστες διαδρομές στις κατηγορίες 0.80μ και 0,80-0,90μ με τον ίππο Lyra ενώ επίσης στις ίδιες κατηγορίες συμμετείχε και η μικρότερη αθλήτρια της αποστολής στο Grand Prix, Νικόλ Παπαζήση, με τον ίππο Tolvaj.

Επίσης, η προπονήτρια του ομίλου, Αμίλια Ανετοπούλου, με τον ίππο Bella Cassini, είχαν άπταιστη διαδρομή στην κατηγορία Grand Prix 1.10-1.15μ.

Τέλος, η Δόμνα Σχουλλή βραβεύτηκε 2η Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος, Πρώτου Εξαμήνου 2019, με τον ίππο Qualinka du Chatet.

Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τα άλογα και την προπονήτρια του ομίλου για τις επιδόσεις τους και τη συνεχή δυναμική τους εμφάνιση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.