Καλόγηρος: «Το Βελεστίνο ήταν η μόνη μας επιλογή για τον τελικό Κυπέλλου»

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΘ στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΘ για τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή σήμερα Παρασκευή (26/4), με παρόντες τους προπονητές του Πυράσου και του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργο Δανόπουλο και Στέλιο Αρσένο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές Ραφαήλ Μιχόπουλο και Γιάννη Σιδεράκη, όπως φυσικά και τον πρόεδρο της Ένωσης Μίλτο Καλόγηρο, ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο.

Στη δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Η μόνη μας επιλογή ήταν το γήπεδο του Βελεστίνου και δεν σκεφτήκαμε κάτι άλλο, γι’ αυτό το κάναμε και εκεί. Όπως είχαμε δεσμευτεί από τη μέρα που αναλάβαμε διοίκηση, θέλαμε να κάνουμε αυτή τη γιορτή στην περιφέρεια, γιατί η γιορτή της ΕΠΣΘ είναι το Κύπελλο.

Η μόνη μας επιλογή ήταν το Βελεστίνο και θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα και τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για την παραχώρηση.

Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος, δεν μ’ αρέσει να λέω και ο πιο τυχερός, αλλά είναι κι αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο, και να γίνει μία πραγματική γιορτή, όπως αρμόζει στην Ένωσή μας.

Ο δήμαρχος μας υποσχέθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα κουρευτεί, θα πατηθεί και θα ποτιστεί και θα είναι σε καλή κατάσταση την Κυριακή. Είναι καλό για τη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που είναι ο τελικός, να πηγαίνουμε σε διαφορετική περιοχή. Τώρα είναι ευκαιρία να πάμε εκεί και να ‘ρθουν οι κάτοικοι της περιοχής του δήμου Ρήγα Φεραίου».

Από δεξιά οι κ.κ. Σιδεράκης, Αρσένος, Καλόγηρος, Δανόπουλος και Μιχόπουλος

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.