Διακρίσεις σε αγώνες και ετήσια παράσταση Ρυθμικής για τη ΓΕ Βόλου

Άλλη μια όμορφη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου, καθώς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον Ιούνιο με διακρίσεις και μετάλλια αλλά και με την ετήσια παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής.

Συγκεκριμένα  στην τελική φάση του πρωταθλήματος κατηγορίας παγκορασίδων (LEVEL A΄) που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στις 17 Ιουνίου, η Τριανταφύλλου Ελένη κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο σύνθετο ατομικό αλλά και στους τελικούς οργάνων, κατακτώντας συνολικά πέντε χρυσά μετάλλια: σύνθετο ατομικό, ελεύθερο πρόγραμμα, σχοινάκι, στεφάνι και μπάλα.  Η αθλήτρια Γκούγκουρα Μυρτώ στην κατηγορία παγκορασίδων (LEVEL B΄) κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι, ασημένιο στο στεφάνι και χάλκινο στο σύνθετο ατομικό και η  Καραγιάννη Μελίνα στον ίδιο αγώνα κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα  με σχοινάκι.

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία καταγράφεται και για την αθλήτρια  Κοντογιάννη Ελένη- Ιωάννα   με την πρόκριση και την  συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, στις 09-11 Ιουνίου.

Στις 17 Ιουνίου έγινε στη Θεσσαλονίκη και αγώνας επίδειξης Ε΄ (προαγωνιστικής κατηγορίας) και η ΓΕ Βόλου πήρε μέρος με τις αθλήτριες Βαλιανάτου Γεσθημανή, Κοντογιάννη Εμμανουέλλα, Κουκούλη Σεβίλια, Παπαγιαννοπούλου Μαρκέλλα, Πατσογιάννη Μαρία κααι Πούλακα  Δήμητρα.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου,  αθλήτριες και προπονήτριες παρουσίασαν στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ του Δήμου Βόλου που πλημμύρισε από γονείς και φίλους, παράσταση με θέμα  «Η μαγεία των παραμυθιών» με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τα τμήματα της Αγωνιστικής και του Φυτωρίου παρουσίασαν χορογραφίες με όργανα και ασκήσεις Ρυθμικής  μεταδίδοντας στο κοινό  την αρμονία, τη χάρη και την ομορφιά του αθλήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την παρουσία της αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη Δωροθέας και με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την παρουσία του προέδρου Βλιώρα Γεώργιου  και την τίμησαν επίσης  με την παρουσία τους  η  πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δέσποινα Κόντογλου και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Βραβεύθηκαν οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας που διακρίθηκαν εκπροσωπώντας τη ΓΕ Βόλου στα Εθνικά Πρωταθλήματα και Διεθνή μίτινγκ κατά το έτος 2022-2023 και ήταν οι εξής: Γεραμπίνη Στυλιανή, Γιαμουστάρη Κυριακή, Γκιντσίδη Σταυρούλα, Γκούγκουρα Μυρτώ, Καραγιάννη Μελίνα, Κοντογιάννη Ελένη-Ιωάννα, Μηλιώνη Ελευθερία-Μαρία, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Στάμου Μαρκέλα, Στάμου Ναυσικά και Τριανταφύλλου Ελένη. Σε όλες τις αθλήτριες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.