Διακρίσεις στην Ενόργανη για τον ΓΣ Βόλου

Στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη διεξήχθησαν οι Περιφερειακοί αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής στις κατηγορίες Κορασίδων και Παίδων στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, με τις Κορασίδες του ΓΣ Βόλου, Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη και Δήμητρα Σωτηρίου να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους.

Η Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη απέσπασε την δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στους ασύμμετρους ζυγούς. με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας απ’ όλες τις αθλήτριες της κατηγορίας της ανάμεσα σε 20 αθλήτριες συλλόγων, κατά το πλείστον από τη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτέλεσε πρωτότυπες ασκήσεις που δεν εκτέλεσαν οι υπόλοιπες 30- μεγαλύτερες ηλικιακά- αθλήτριες.

Επίσης η Δήμητρα Σωτηρίου, με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, στο άλμα απέσπασε την τέταρτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου είναι ο μοναδικός της Μαγνησίας αλλά και της Θεσσαλίας που πήρε μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες. Τις αθλήτριες συνόδευσαν οι προπονητές Βαγγέλης Βυζιώτης και Νίκος Βυζιώτης καθώς και οι έφοροι του τμήματος Φάνης Λιβογιάννης και Σταυρούλα Χιώτη .

Οι δύο αθλήτριες εξάλλου έχουν επιλεγεί για προπονητικά καμπ που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη που θα επιλεγούν για την μελλοντική εθνική ομάδα της χώρας μας και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Ποπονήτριες του τμήματος είναι και η Κορδελά Βασιλική και Γουρνάρη Έφη, ενώ προπονήτρια του μπαλέτου η Εύα Βούλγαρη.  Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, όλοι οι προπονητές και προπονήτριες έχουν ειδικότητα στην Ενόργανη Γυμναστική. Επίσης έφορος του τμήματος είναι η Άντα Αλεξίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.