Διακρίσεις για τον Μαχητή Αγριάς σε αγώνες καράτε στη Σόφια και την Πορταριά

Το Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά NIKON OPEN στη Σόφια της Βουλγαρίας, στο οποίο ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με 2 αθλητές/αθλήτριες ανάμεσα σε 900 αθλητές από 72 συλλόγους από 21 χώρες.

Τη 2η θέση-ασημένιο μετάλλιο η Παπαδοπούλου Αναστασία στο Ομαδικό kumite U14, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μαζί με την Γκουβούση Ερασμία.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος στο Ομαδικό Kumite Νέων Ανδρών, όπου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές Μυτιλιό Ανδρέα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου και Ιορδανόπουλο Παύλο του συλλόγου Budokan Κατερίνης κατάφεραν και νίκησαν στον τελικό ρεπασάζ τη βουλγαρική ανεβαίνοντας ομαδικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Επίσης ο Κορομηνάς Κωνστάντιος κατέκτησε και μια 5η θέση στο ατομικό Kumite Εφήβων -63 κιλά,όπου αγωνίστηκε στον τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς ηττήθηκε από τον Σκοπιανό αθλητή 1-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ακόμα την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με 4 αθλητές-αθλήτριες στο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταρίας Πηλίου υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ). Ο σύλλογος κατέκτησε 3 Χρυσά μετάλλια με την Καρανικολού Αρχοντία-Ελένη στην κατηγορία Kumite Νεανίδων -54 κιλά, Κορομηνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Kumite Εφήβων -63 κιλά, Αγαθουλέση Θεόδωρο στην κατηγορία Kumite Εφήβων -70 κιλά  και ασημένιο μετάλλιο με τον Ζαρίφη Εμμανουήλ στην κατηγορία Kumite Νέων ανδρών Open.

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικό πνεύμα αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Το κοουτσάρισμα και όλη την προετοιμασία έγινε υπό την καθοδήγηση του πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής και διευθύνοντος προπονητή β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. στο Καράτε & Ζίου Ζίτσου, Κρίσιλα Ιωάννη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονητής Μαχητικών Αθλημάτων Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τον προπονητή Σταυριανίδη Βασίλη του Συλλόγου Bodukan Κατερίνης που συνέδραμε κι αυτός στο κοουτσάρισμα του Ομαδικού των Νέων. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την έμπρακτη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους προς στον Σύλλογο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.