Διατηρεί ανεβασμένες στροφές η Νίκη Βόλου

Ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα

Προσπαθώντας ν’ αφήσει πίσω της (προς το παρόν τουλάχιστον) τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό και στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά και την οδυνηρή έως έναν βαθμό ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, η Νίκη Βόλου ξεκουράζεται ελάχιστα ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα, ενόψει του νέου ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και Μεγάλη Πέμπτη ενώ συμπεριλαμβάνονται και στο πρόγραμμα μέχρι Μεγάλο Σάββατο(!) με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν ανάσες μόνο την Κυριακή του Πάσχα και να επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα πάλι στο γήπεδο για την προετοιμασία! Άλλωστε η αγωνιστική που ακολουθεί είναι εμβόλιμη και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Απριλίου (14:45 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)…

Πέρα από την ψυχολογία, στην οποία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του καλούνται να δουλέψουν περισσότερο μετά και τα τελευταία γεγονότα, και περιμένοντας όλοι να δουν τι θα γίνει με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν προκύπτουν έως τώρα.

Mάλιστα, στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου επιστρέφει ο Πασχάλης Κάσσος (έχοντας και την ονομαστική του εορτή την Κυριακή του Πάσχα), οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία. «Μπορεί για μία ακόμη φορά κάποιοι να μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε, όμως να είστε σίγουροι πως σύντομα θα κερδίζουμε και τους διαιτητές» ανέφεραν σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι «κιτρινόμαυροι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.